Tips til at spare penge på kedelige ting

713
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er ingen tvivl om at der findes sjovere ting at købe end vaskepulver, toiletpapir, mælk til køleskabet og hverdagens andre kedelige ting. Derfor giver vi dig i denne artikel et par tips til hvordan du kan spare penge på nogle af netop de ting, så du har råd til at købe en masse andet og mange andre sjove ting.

Møbler til boligen, penge til at tage ud og spise, og mange andre sjove ting som vi får glæde af, er svære at få pengene til at række til. Hverdagens mindre sjove ting som vaskemiddel til toiletpapir, vinduesrens og printerblæk for den sags skyld, er alle sammen ting som koster mange penge.

Dog kan meget af det findes på tilbud, men eksempelvis printerblæk er meget sjældent de varer med nedsætte prisskilte. Det er ikke sjælden set at skulle bruge på hen mod 500 kroner, hvis patronerne i en printer skal skiftes. Penge der i stedet for kunne bruges til mange andre sjove ting og oplevelser.

Netop printerpatroner, er der mange penge at spare på, og dette tip omhandler netop printerpatroner. Det er nemlig muligt at købe kompatible patroner i stedet for dem fra producenterne. Blækket i dem er præcist det samme, det eneste der er forskel, er hvad der står på indpakningen. Disse koster ofte omkring 20 % af prisen på et sæt originale patroner, og du kan altså dermed lynhurtigt spare mange hunderede kroner, hver kan du skifter.

Du kan eksempelvis blækpatroner her – og pengene du har sparet kan du bruge på et lækre et par lækre puder til sofaen, et nyt billede til entreen, nogle nye lysestager eller noget helt fjerde. Hvorfor bruge mange penge på kedelige ting, når du kan bruge dem på ting som du sætter mere pris på. Der findes et hav af tilbudsaviser som tilbyder alle mulige nipsting du kan købe, som alle koster langt mindre, end det du sparer ved at følge vores lille råd.