Til hvis du vil spare dig selv for rygsmerter

2856
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Søvn er ikke et kompromis. Det er noget der burde være i højsædet og noget man prioriterer hver eneste dag. Dog er der mange der ikke overvejer dette. Der er mange der stadigvæk bruger deres bevidstløse timer på sove i senge, der bare ikke passer til dem. Søvn er en af byggestenene til en god dag. Derfor knækker ens dag fuldstændig sammen, hvis man har sovet dårligt eller ikke har sovet nok. Det viser sig også, at chancen for blodpropper og dannelse af kræftfremkaldende celler øges. Det er derfor du burde overveje at købe en elevationsseng. Med en elevationsseng, kan du tilpasse sengen, så du sover på den måder der passer bedst for dig.

Hvordan virker en elevationsseng?

En elevationsseng ligner alt i alt bare en helt normal seng med den forskel, at den kan hæve udvalgte dele af sengen for at den kan tilpasses folks behov. Alt dette foregår med hjælp fra en motor. Du får en fjernbetjening med til at kontrollere, hvor meget og hvor der skal hæves eller sænkes i sengen.

Fordele ved elevationssenge

Fordelene ved en elevationsseng er jo, at man i forhold til en kontinentalseng at man kan hæve dele af sengen, så man kan sidde mere afslappet. Folk med problemer som slidgigt eller smerter i knæene vil kunne få meget gavn ud af at sengen kan hæve sig. Folk som læser i sengen vil også kunne hæve den øverste del af sengen for at danne et ryglæn Så behøver man heller ikke opsatble et bjerg af puder bare for at læse. Desuden kan man også bruge sengen til at sidde behageligt hvis man er gravid.

Kan en elevationsseng betale sig?

Hvis økonomien passer og der er plads til sådan et apparat, er det helt klart pengene værd at skåne sin ryg for fremtidig gigt og søvnløse nætter.