Den store fest for små penge.

1098
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi sparer sjældent fordi det er sjovt, men fordi der er noget andet som vi gerne vil have råd til. Man kan selvfølgelig sagtens holde et godt ‘sparebryllup’, men de fleste vil nok hellere finde andre steder at spare forud for bryllupet, så de kan lægge penge til side og lave et skønt over overdådigt bryllup det sted de drømme om. Det er bare ikke det samme at holde festen hjemme, som det er at holdet den i luksuriøse omgivelser, men vil man have råd det de lækre festlokaler, må der spares andre steder.

Sørg selv for maden

Et af de steder man kan sparer er maden. Selvom mange af de festlokaler man kan leje har tilknyttet en restaurant eller cateringfirma, så er det ofte muligt at høre om man selv må medbring mad. Det betyder ikke at man selv behøver at lave den selv, men blot at man selv står for at finde at billigere alternativ.

Eget service og pynt.

Det lyder måske underligt at tage sit eget service med til f.eks. et forsamlingshus, men faktisk er der flere steder, hvor man betaler for at bruge service – Der er dog automatisk inkluderet i prisen, så det er ikke noget man som sådan tilvælger, men er man lidt fræk kan man godt fravælge det og selv tage sit eget med. Er det f.eks. en temafest er det oplagt at finde nogle sjove mønstrede paptallerkner som matcher resten af udsmykningen. Det samme gælder servietter, lysestager og andet pynt som lokaleudlejerne stiller “gratis” til rådighed – hør om du ikke kan forhandle prisen lidt ne, hvis du tager dit eget med.

Rengøringen

Lige som maden så er rengøring noget som ofte er inkluderet i prisen, men er man lidt fræk og spiller sine kort godt, så ER det muligt at gøre det selv og sparer mange penge.