Spar penge med det RIGTIGE møde

1452
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er mange danske virksomheder, der bruger telemarketing virksomheder, enten til at sælge via helt traditionel telemarkering eller til mødebooking, hvor en virksomhed booker et møde for dem, så de ikke selv skal arbejde med den del, men kan koncentrere sig om det de er bedst til. Det er altså en måde hvorpå virksomheder kan spare meget store ressourcer ved ikke selv at skulle stå for det.

Økonomisk kan det også være meget klogt, da et sådan møde, hvor man kan sælge sin ydelse eller sine produkter kan være rigtig mange penge værd. Sælger man eksempelvis pensioner eller forsikringer og kan lave en aftale med et firma med mange ansatte, siger det sig selv at dette møde kan være rigtig mange penge værd.

Undgå spildte møder

Det er dog meget vigtigt at mødet er blevet booket på de rette forudsætninger. Hvis der er blevet lovet mere end der kan holdes, eller hvis den der er booket møde med, slet ikke er i en position, hvor de kan træffe valg, eller de reelt ikke står og mangler det man tilbyder.

Den slags møder ser man rigtig mange eksempler på, og den slags møder er ikke mange penge værd, men de kan stadig nemt koste det samme at få sat i stand. Hvis man gerne vil spare penge på sine professionelle møder, er det derfor ofte en god ide at vælge et bureau der tager sig tid til at sætte sig ind i ens forretning og på den måde ikke love mere, end man kan holde.

Vælg det rette bureau

Det er vigtigt at man som afsender, sammen med telemarketingbureauet er med til skrive manuskriptet til samtalerne, og at man tager højde for alle de spørgsmål der kan komme, så mødebookeren ikke bliver fanget på det forkerte ben. Hvis man har lavet et fyldestgørende manuskript og kun ringer til de rigtige mennesker, man kan spare mange penge såvel som antallet af spildte timer bliver færre. Partnerdialog er blandt de bureauer, der kan stå for arbejdet.