Spar penge med det rette abonnement

850
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I de fleste danske hjem finder man et streaming abonnement af den ene eller anden slags. I mere end hver tredje hjem er der således eksempelvis et Netflix abonnement, hvilket da også er langt det mest udbredte. Herefter kommer tjenester som HBO Nordic, TV2 Play, Viaplay og flere andre.

Nogen har dem som et supplement til deres TV kanaler, men der er også rigtig mange der har dem som et alternativ, hvor der både er mere for deres smag og til en pris der er langt lavere end tv pakkerne. Det er bestemt ikke unormalt, at man for de store pakker betaler op mod både 3,4 og 5000 kroner om året for noget, hvor man ofte kun ser meget få af programmerne.

Hvis du dropper de store tv pakker kan du med andre ord spare omkring 2-3000 kroner om året, selvom du stadig har en eller to streamingtjenester, hvor der helt sikkert også er mere indhold du gerne vil se.

Spar på streamingtjenesterne

 Selvom det er billigt i forvejen, så kan du faktisk også spare penge på din streamingtjeneste. Der er nemlig mange mobilabonnementer, hvor der medfølger en eller flere tjenester. Har du eksempelvis Telmore Play har du også både C-More, TV2 Play og HBO Nordic. Har du 3 kan du tilkøbe TV2 Play til en lavere pris, med Telia kan med få HBO med.

Hvis man skal skifte abonnement, kan det derfor også være en god ide at se om der er nogen der har en eller flere af de streamingtjenester, man bruger i forvejen og dermed spare penge. Der er naturligvis ikke noget at spare, hvis man blot får et abonnement med en tjeneste, man alligevel ikke kommer til at bruge, men det kan være en god måde at spare lidt penge i privatøkonomien på en let måde.