Spar penge på udgifter til printeren

1194
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

En printer til en virksomhed koster meget, da den skal have visse funktioner samt være hurtig til at udskrive. Hurtighed er især vigtigt, hvis der skal udskrives mange tekstdokumenter i din virksomhed, og der er flere af dine medarbejdere, der skal bruge printeren lige efter hinanden. Hvis du gerne vil undgå at betale det fulde beløb for en printer, der egner sig til erhvervslivet, i et hug, kan det være en ide at leje printeren, hvilket der er flere fordele ved.

Du slipper for uforudsete udgifter

Når du lejer en printer, betaler du et månedligt beløb. Inklusiv i dette månedlige beløb er der ofte reparation af printeren. Hvis printeren bliver brugt i flere dele af virksomheden, og den lige pludselig ikke virker, kan der opstå problemer. Derfor gælder det om at få printeren repareret hurtigst muligt, men dette kan blive dyrt. Disse uforudsete udgifter slipper du for, når du lejer en printer, hvor reparation indgår i prisen.

Mulighed for at opgradere

Når det kommer til IT, er det ingen hemmelighed, at det bliver hurtigt forældet. Der vil hele tiden komme en ny model på markedet, der kan noget nyt. Derfor er det en fordel med udlejning af printere, at du kan opgradere til en nyere model efter dine behov.

Fradragsberettiget

For mange små virksomheder er det også en fordel at omkostningerne til leje af printeren er fradragsberettigede. Det gør nemlig nettoomkostninger i forbindelse med leje af printeren billigere.

Skal din virksomhed leje en printer?

Mange små virksomheder drager nytte af at leje en printer. Hvis din virksomhed ikke umiddelbart har råd til at betale for en printer, er printerudlejning en god mulighed. Printerudlejning koster selvfølgelig mere på lang sigt, hvorimod du på kort sigt kan spare penge. Når du lejer en printer, kender du alle udgifter på forhånd, hvilket kan være en fordel for virksomheder med et strengt budget.