Spar penge på forsikringerne

1307
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Et af de steder hvor der er mange, der kan spar penge, men ofte ikke gør det er på deres forsikringer. Der er nogen der undersøger markedet og tjekker de forskellige priser, men de fleste beholder deres forsikringsselskab, også selvom de kunne få det billigere et andet sted. Her kan du få nogle råd til hvordan du måske kan spare nogle penge ved at skifte forsikringsselskab.

Først og fremmest er det også vigtigt med en klar definition på, hvad de forskellige typer af forsikringer dækker over. Nogen gange er der mange forskellige typer af forsikringer dækket ind under en forsikring. Det kan være at en elektronikforsikring er en del af din indboforsikring eller skal tilkøbes ved siden af. Overvej kraftigt, hvad du har brug for, hvis du vil tegne en indboforsikring — der er ingen grund til at betale for mere, end man bruger.

Det kan desuden være en god idé at rette henvendelse til en låsesmed, om du bor på Amager eller Aalborg, for at få tjekket din lås. Forsikringen dækker nemlig ikke altid, hvis der bliver begået indbrud i dit hjem, og din lås ikke lever op til kravene.

Der er også nogen forsikringsselskaber der giver et nedslag i prisen eller rabat på indboforsikring, hvis man har et alarmsystem installeret, da det sænker risikoen for indbrud.

Meld dig ind i en forening for at få billig forsikring

Der er mange foreninger der har forskellige typer af rabataftaler med forsikringsselskaber, hvor man kan spare en del procenter. Det kan være alt fra fagforeninger til COOP, forbrugsforeningen og lignende. Husk dog at kontingentet til foreningen ikke skal overstige den eventuelle besparelse ved forsikringen.

I forbindelse med foreninger og besparelse kan det ofte være en god ide at holde øje med, hvad der ellers kan være. Ofte kan man nemlig spare penge på mange forskellige ydelser og tjenester, som man måske ikke var klar over, da man ikke har undersøgt mulighederne.