Spar penge på din træning

362
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

For mange kan træning synes som en stor udgift at have hver måned. Og der kan være noget om snakken hvis man vælger at træne i et fitnesscenter som mange gør. Det kan have sin fordele at træne i et fitness centre i og med at alt udstyret allerede er der, og det hele bliver vedligeholdt. Men prisen kan trække mange væk. Derfor har vi her samlet nogle tips til hvordan du kan træne hvis du ikke gider bruge penge på fitnesscenteret.

Træn derhjemme

Hvis du har pladsen og pengene til at lægge det hele i én omgang så kan det på lang sigt være en god investering at træne derhjemme frem for i et fitnesscenter. Hvis man tænker lidt over hvilket udstyr man køber og hvilke øvelser man skal lave, kan man sagtens få et rigtig godt center for få penge.

Spar penge på udstyr og kosttilskud

En anden stor udgift mange har i forbindelse med træningen er udstyret som træningstøj og kosttilskud som proteinpulver. Men hvis man kigger sig omkring og leder efter de billigste steder frem for bare at tage den side man plejer, så kan der være mange penge at hente på denne front.

Træn udenfor

Naturen er et fantastisk sted at træne og man kan blive forbløffet over hvor smuk naturen kan være på alle tider af året. Det er gratis at gå udenfor døren og løbe en tur hvor du skal betale for at løbe på løbebåndet i fitnesscentret. Samtidig er der i større byer laver mange ”legepladser” med træningsudstyr hvor du også kan lave en fornuftig omgang træning med det udstyr der er stillet frem.

Vælg en holdsport

Selvom holdsport også har kontingent der kan virke som en storudgift, så kommer det kun 1-2 gange om året oftest. Derudover så har mange en større forpligtelse overfor holdsport og dermed sikrer du at du ikke misser mange træninger eller kampe, fordi du også skuffer holdet