Spar penge på din app udvikling

1019
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Lad os antage at du står en situation, hvor du skal vælge mellem at få udviklet en digital applikation til smartphones og tablets eller en hjemmeside, som er optimeret til de forskellige enheder, vi bruger i dag (læs: mobiltelefoner).
Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad forskellene er på de to muligheder. Der er nogle helt klare forskellige som eksempelvis funktionalitet. Når man vælger app udvikling, så kan man gøre brug af enhedernes indbyggede funktioner. Det kunne blandt andet være kameraet eller GPS’en, der kan vise vej til en given destination.
Det har man ikke på samme måde mulighed for ved at udvikle en mobilvenlig hjemmeside.

Husk af vælg en god samarbejdspartner

Hvis du vælger at udvikle en app, så skal du højst sandsynligt gøre brug af en ekspert, der har specialiseret sig i app udvikling. Det er langt de færreste, der har ekspertisen til selv at kaste sig ud i at kode en applikation.
Når man skal igennem processen, så er det naturligvis vigtigt, at man vælger en person eller virksomhed, der kan hjælpe med flere dele end blot at kode. Der er nemlig langt mere i projektet, der skal gennemgås og tænkes over.

Ved at vælge nogle folk, der kan tilbyde mere end kodningen, så har du også mulighed for at skære nogle udgifter fra. Hvis virksomheden eller din udvikler kan udarbejde designs, så har du sparet en dygtig designer. Lad os sige at du selv har kompetencerne til at styre et projekt, så har du samtidig også skåret udgifterne til en projektstyringsmand eller -kvinde fra. Det kræver en del mere arbejde fra din udvikler og dig selv, men det kan spare mange penge.

Det er dyrt at udvikle en app

Det er vigtigt at slå fast, at folk, der har specialiseret sig i app udvikling, ikke er billigere i drift. Det er relativt dyrt at investere en mobil applikation, da det tager et hav af udviklingstimer at nå i mål. Ofte skal flere dele også laves om, da brugertest ofte viser andre resultater end det, man måske havde forventet.