Spar penge når du skal have fjernet sne og is i din boligs indkørsel

831
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I takt med at sæsonen skifter og vi går fra de lange sommerdage, til de korte vinterdage, vil vejret også forandre sig. Sol og skyfri himmel bliver erstattet med frostgrader og sne. Men det er også højsæson for julegave indkøb, derfor er vinteren en årstid hvor I som familie generelt bruger rigtigt mange penge. Dette kan medføre at mange har et helt forståeligt ønske for at spare hvor det nu lige er muligt. Et af de steder hvor I som familie kan spare lidt, er når det kommer til snerydningen i jeres indkørsel, det eneste det kræver er at I er villige til at hoppe i det varme tøj, og gå ud i kulden.

Køb din egen sneskovl i stedet for at betale for dyre snerydninger

Den mest optimale løsning er umiddelbart at hyre en landmand, til at komme med en sneslynger. Men er du i forvejen lidt økonomisk presset, efter alle de store julegaveindkøb, kan du spare penge ved at købe din egen sneskovl. Dette tager dog lidt længere tid, idet du selv manuelt er nødt til at fjerne al sneen, men det er et godt alternativ til en snerydning, hvis du i forvejen lever lidt på et budget.

Fjern selv isen i din indkørsel ved hjælp af vejsalt

Det kan være svært med en sneskovl at få fjernet al sneen og isen, derfor er det en god ide at supplere med noget vejsalt. Vejsalt sørger nemlig for at der ikke kommer til at lægge farlig is i indkørslen, som forbipasserende kan falde på og derved komme slemt til skade. Man kan også være økonomisk smart omkring sit indkøb af vejsalt, og købe store mængder ind ad gangen. Her vil kiloprisen ofte være lavere, end hvis man købere små mængder ind ad gangen.