Spar penge når du sender pakker

719
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er du træt af at betale for meget, når du skal sende pakker? Det kan være du skal sende en pakke til en ven eller familiemedlem. Det kan også være, at du skal sende en pakke retur til en virksomhed. Virksomheder vil garanteret også gerne spare fragtpenge, når de skal sende pakker ud til deres kunder. Det er altså nok de fleste, som gerne vil spare penge på fragt. Men hvordan kan man det?

Få hjælp udefra

Du kan få hjælp af en hjemmeside, som både findes i en svensk og norsk version. På hjemmesiden tilbyder de den service, at du kan tjekke priser og bestille forsendelser på den mest enkle og hurtige måde. Du kan altså få sammenlignet de enkelte priser og leveringstid fra de store fragtfirmaer som Postnord, DHL, UPS, Fedex osv. Dermed er det også hvis du skal sende pakker internationalt. På den måde kan du altid finde den bedste løsning for dig alt efter om du blot har brug for at få sendt din pakke billigt eller måske også hurtigt. Du kan finde den svenske version her og den norske version her.

For virksomheder er dette en virkelig nyttig viden, da det kan tage lang tid selv at holde styr på priserne og leveringstiden. Derudover skal der i mange virksomheder sendes mange pakker ud, så det kan være af stor betydning at spare nogle penge hist og her.

For privatpersoner er det blot en ekstra service, så du kan se, hvad der er bedst for dig. Hvis du skal sende noget tøj eller lignende retur til en webshop, så kan det ind imellem blive en dyr fornøjelse. Nogle gange kan det faktisk nærmest ikke betale sig at sende varerne tilbage, hvis det skal til andre lande. Der er fragten nemlig nogle steder så dyr, så de penge man får retur for sine varer næsten ikke opvejer det. Derfor kan det være smart at finde en billigere løsning.