Spar penge når du handler ind!

1019
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Ville det ikke være rart hvis man kun spare mellem 500-1000 kr. om måneden eller måske mere.
Ja det lyder måske som en dårlig joke, men den er faktisk god nok. Jo mere man bliver bevidst over, des mere kan man faktisk tjene. Jeg vil i det følgende komme med et godt eksempel fra hverdagen, hvor der kan tjenes lidt penge. Og det får ingen betydning for din levestandard.
Det er rent faktisk bare sund fornuft.

Køb fornuftigt – Spar penge – Tænk på miljøet

Først og fremmest, vil jeg notere de varer jeg skal købe og så besøge en af de mange webportaler, der sammenligner dagligvare tilbud. Og husk de ting du ikke skal bruge akut såsom mælk til morgenmaden, kan du sagtens vente med at købe til det kommer på bud.

Inden du kører afsted for at handle, er mit næste råd at bruge et solidt stofnet. Dem ligger de fleste inde med, ellers er der næsten altid en i familien som har et par ekstra. Der er flere årsager til jeg vil anbefale stofposer; Først og fremmest koster en plastpose i supermarkedet nemt 3 kr. stykket. Dem skal du måske bruge 2 eller 3 af. Det er dårligt for miljøet med al den plastik. Sidst og ikke mindst så er det en meget mere holdbar løsning, hvem har ikke prøvet at en hank falder af, og det er ikke det sjoveste, at få ødelagt sine varer. Du kan også spare tid på din rengøring.

Når man så kommer hjem med varerne, så kan man med fordel gå lidt systematisk til værks. Hvis du eks. har købt en ost, kan halvdelen skæres i skiver og fryses ned. Derved undgår at osten på et tidspunkt mugner i køleskabet. Og det er da meget rart at kunne ta et par skiver ud til lørdagsmorgenmaden. Det samme kan du gøre med rugbrødet, hvis du på forhånd ved du ikke får det spist, så frys halvdelen ned, og så får du stadig frisk rugbrød, næste gang du tager fra fryseren. Der er faktisk ret mange varer der tåler nedfrysning, det kan du nemt google dig frem til.