Spar masser af penge på Black Friday

473
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Black Friday vinder mere og mere indpas i landet. Da Danmark indførte den amerikanske tradition for en del år siden var det kun i meget få butikker der var noget rigtigt at spare til eventet.
Efterhånden som det dog er blevet en tradition bliver der også mere og mere at spare, og som enhver god tilbudsjæger ved du selvfølgelig at du sparer flest penge ved at købe det du skal bruge når det er på udsalg.

Køb gaverne i god tid

Black Friday Danmark falder altid dejligt tæt på jul, så hvis du ikke hører til blandt en af dem der allerede køber julegaver mange måneder før, så er det helt bestemt til Black Friday at du skal slå til.
På Black Friday er der nemlig altid gode tilbud på både tøj, sko, smykker, elektronik, sportsudstyr og meget mere som egner sig rigtig godt til gaver.
Så har familien ikke skrevet ønskeseddel endnu, så er det med at bede dem om at få det gjort inden det store udsalg bliver skudt i gang.

Black Friday online vs. Black Friday i fysiske butikker

På Black Friday er der mange butikker der gør meget ud af at tilknytte nogle bestemte betingelser til rabatten, det vil f.eks. sige at du kan spare ekstra meget hvis du møder op som en af de første kunder i butikken, eller hvis du køber en bestemt vare på nettet.
Det er aldrig til at vide på forhånd hvor du kan spare mest, men der er det jo så fantastisk med online handel at du faktisk ofte kan følge med fra mobilen samtidig med at du står i butikken. På den måde kan du få de bedste rabatter uanset hvad.

Historien om Black Friday

Der hersker faktisk en del rygter om hvordan, og ikke mindst hvorfor Black Friday opstod og blev til en tradition. Nogen påstår at det var en dyster dag hvor slaver kunne købes ekstra billigt, mens andre fortæller at det var butikkernes måde at vende omsætningen på efter et år med underskud.
Faktisk er Black Friday bare et ord der er blevet brugt til at beskrive det kaos der opstod i Philadelphia dagen efter Thanksgiving hvor alle havde fri, og derfor blev dette til en stor handelsdag.
Men uanset historien og myterne bag Black Friday så er det i hvert fald en dag du kan glæde dig over masser af rabatter og gode tilbud.