Spar din massør væk

761
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er mange danskere, der gør til massør for at løsnet deres muskler op. Især hvis man dyrker sport eller motion på et relativ højt plan, er det megte normalt man amn jævnligt besøger en massør eller fysioterapeut. Jo bedre man passer på sin krop, jo bedre yder den også, og jo mere kan man få ud af den.

Mange får helkropsmassager, men det er i rigtig mange tilfælde benene der er de vigtigste, i hvert fald hvad årsagen til besøget er på grund af sport. De store muskelgrupper i benene har behov for opmærksomhed, hvis man vil undgå skader og samtidig yde sit bedste.

Massage er er rigtig godt for sundheden, men det er ikke nødvendigvis så godt for økonomien, da man hurtigt kan bruge 1000 kroner 2-3 besøg, alt efter omstændighederne.

Der findes dog også en metode at spare massøren, eller i hvert fald en del af udgiften væk. Recoveryboots, der også kaldes kompressionsstøvler og massagestøvler, kan nemlig langt hen ad vejen godt erstatte en del besøg ved en massør. De masserer ved hjælp af kompression og kan derfor bruges som erstatning.

Det er meget tænkeligt, at de ikke kan erstatte din massør 100%, da de kun er lavet til ben (findes også modeeller til arme), og altså ikke dækker hele kroppen. Der er dog en god sandsynlighed for at du kan skøre halvdelen af dine massørbesøg væk, og på den måde kan det være en investering, der har tjent sig hjem på ganske kort tid.