Sådan sparer du penge på leje af sommerhus

786
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du sat næsen op efter en ferie i sommerhus i Danmark? Det kan vi sagtens forstå, for det er en skøn ferieform. Hvis du ikke selv har et sommerhus i ærmet, så er der heldigvis et stort udvalg af sommerhuse i hele Danmark, som du kan leje i en uge eller mere. Læs med her, når vi giver en række tips til, hvordan du kan spare mest muligt på sommerhusudlejning.

Vælg et mindre dyrt område

Vesterhavet med feriedestinationer som Blåvand og Fanø er vidunderligt – ingen tvivl om det. Men det er også nogle populære områder, hvor det både er dyrt og svært at få fingre i et sommerhus i højsæsonen. Der er mange andre skønne områder af Danmark, som du garanteret stadig ikke har udforsket. Vi har så meget natur i Danmark, at du nemt kan finde den ene smukke perle efter den anden. Om du er til små kyster, brede strande, stille søer eller dybe skove, så har Danmark det hele.

Brug et sommerhusudlejningsbureau med prismatch

Det meste sommerhusudlejning er udliciteret til bureauer, der varetager alt fra markedsføring og afregning til rengøring og vedligeholdelse. Du kan derfor være ret sikker på at leje et sommerhus i god stand, når du lejer gennem et bureau. Du kan med fordel undersøge hvilket bureau, der har de mest tilfredse kunder. Og for at spare penge, kan du sikre dig, at bureauet har prismatch. Så selvom du finder sommerhuset billigere gennem en anden udbyder, så sikres du den laveste pris hos dit foretrukne bureau.

Hold øje med Last Minute tilbud

Hvis du vil spare rigtig mange penge, så hold øje med Last Minute tilbud. Her kan du spare op til 40 %. Det kræver blot, at du kan rejse med kort varsel. Så hvis du har is i maven og venter med at booke sommerhus, så kan du altså spare rigtig mange penge på din sommerferie.