Sådan sparer du penge på dit kørekort

313
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

18 års fødselsdagen har altid været et kæmpe øjeblik i den unges liv, da det er det år at den unge for alvor bliver anset som voksen i samfundet. Dette kan ses ved at den unge nu kan stemme til folketingsvalget, købe spiritus og cigaretter og køre bil uden ledsager. Især det at kunne køre alene er en stor ting for de fleste unge, da det giver en helt unik form for frihed. Men først er der lige noget undervisning der skal overstås og en køreprøve som skal bestås, og dette er ikke helt billigt. Alene for kørekortet koster det ca. 10.000 kroner de fleste steder og så kommer der flere ting oveni. Man kan dog spare lidt på sit kørekort, hvis man tager de rigtige valg. Herunder er der 3 bud på overvejelser man kan tage, når man skal i gang med kørekortet.

Vælg ikke bare den tætteste køreskole

Når de fleste skal i gang med kørekortet, tager de bare den køreskole som ligger tættest eller den køreskole hvor alle ens venner gik. Det er dog ikke altid at dette kan betale sig, da nogen køreskoler er dyre end andre. Så længe det altså kan betale sig medregnet transport til og fra køreskole, så kan det være en god idé at søge lidt længere væk.

Se om du kan finde et billigere førstehjælpskursus

De fleste køreskoler finder selv et førstehjælpskursus, som eleven så skal tage og betale for. Det er meget forskelligt fra sted til sted hvad sådan et færdselsrelateret førstehjælpskursus koster, så hvis man selv kan finde et førstehjælpskursus som er billigere, så kan det betale sig at vælge det i stedet. Du kan finde dit eget førstehjælpskursus i amager her.

Bestå første gang

De fleste aspirerer efter at bestå teoriprøven og køreprøven første gang, da det er irriterende, hvis man ikke består første gang. Men det er ikke bare irriterende at dumpe, det er nemlig også dyrt. Hver gang man skal op til en ny prøve, skal man betale et ekstra beløb, så det kan altså godt betale sig at gøre sig umage.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here