Sådan sparer du penge på din bil

1213
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

For rigtig mange danskere er bilen en fuldstændigt essentiel del af hverdagen, da mange af os køre til og fra arbejde i den hver dag. Men bilen er ikke bare en af vores vigtigste ejendele, men den er også enormt dyr at eje. Man skal både betale forsikring, vægtafgift, brændstof, værkstedsbesøg osv. Det kan derfor hurtigt blive en dyr fornøjelse at blive bilejer, især hvis man ikke sparer der, hvor man kan. Herunder findes der 3 tips man kan følge, hvis man vil bruge lidt færre penge på sin bil.

Køb motorolie online

Hvis man vil undgå, at ens bil går i stykker, er det vigtigt, at man holder den ved lige. En af de ting der er vigtigst med hensyn til vedligeholdelse af bilen er, at man giver bilen motorolie. Dette skal gøres med jævne mellemrum, så motoren ikke ender med at brænde sammen. Det kan dog være dyrt at skulle købe i de fysiske butikker, men hvis man ikke ønsker at bruge så mange penge, kan man nemt købe sin motorolie online. Læs mere her.

Hæl brændstof på tidligt om morgenen eller sent om aftenen

Brændstof har alle dage været en af de ting som koster mange penge ved at have en bil, og i takt med at el – biler og hybrid – biler bliver mere og mere populære, vil benzin og diesel næppe blive billigere. Noget man dog kan gøre, hvis ens bil køre på diesel eller benzin er at finde de tanke hvor brændstoffet typisk er billigt, og så tank de tider på døgnet, hvor brændstoffet er billigst. Typisk koster benzin og diesel færre penge om morgenen og om aftenen.

Undersøg priserne på værkstederne

Det er selvfølgelig nemt at forstå hvorfor, man helst bare holder sig til sit lokale værksted, når man skal have lavet sin bil. I mange tilfælde kan man dog spare mange penge på at køre lidt længere efter et billigere værksted.