Sådan sparer du penge i hverdagen

370
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du bruger din radiator forkert, ryger der mange penge ud af dine lommer, som der egentlig ikke er nogen grund til. Ved at følge et par råd, der er meget simple, kan du spare mange penge på din varmeregning – og det gælder også, selvom du måske ikke har råd til at få installeret et Blackstar-pillefyr, der ellers kan spare dig for op mod 70% af din varmeregning.

Skru ikke op og ned for radiatoren

December er snart ved at være slut, og det er koldt udenfor. Derfor kan man hurtigt fristes til at skrue helt op for sin radiator. Det er imidlertid ikke nogen god idé, for hvis du gør det, så vil du opleve, at du kommer til at betale for meget for din varmeregning – og det er naturligvis ikke hensigtsmæssigt.

Mange slukker helt for radiatoren, når det er varmt udenfor, men det er ikke nogen god idé, for hvis du skruer op og ned for din radiator, vil du opleve, at det kommer til at koste mere, end hvis du bare har den stående på den samme temperatur hele tiden.

Med disse fremgangsmetoder sparer du penge på varmeregningen

Hvis du gerne vil spare penge på at varme din bolig op, så er det en god idé, at du skruer helt net for dine radiatorer, når du lufter ud – ellers står de på fulde knald, fordi de fornemmer, at der er koldt, og derfor regulerer sig selv. Det er samtidig en god idé at holde temperaturniveauet stabilt og have flere radiatorer i samme rum, så varmen ikke slipper ud – derfor bør du også lukke dørene.

Sørg for, at termostaterne ikke er tildækkede, så de bare står og kører på fulde drøn, uden at det har nogen effekt. Fjern møblerne, der er placeret foran radiatoren, så de ikke står og skærmer for varmen.