Sådan sparer du på abonnemenetmen

1210
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Du ved sikkert godt, at du med stor sandsynlighed kan spare penge på dit mobilabonnement, men alligevel er der mange der ikke gør noget ved det. De fleste tænker at der nok drejer sig om få kroner, men i mange tilfælde kan det hurtigt blive omkring 1000 kroner om året uden de helt store anstrengelser.

Her får du et par gode råd til hvordan du kan spare penge på din mobilregning. Det første råd du får og som måske også er det vigtigste, er noget som mange ikke har et reelt begreb om – nemlig hvad dit forbrug egentlig er.

En gang betalte man for sit forbrug, og der var det nemt at vide hvor mange minutter man talte, hvor mange SMS’er man sendte og lignende. Der er dog sket meget, og nu har stort set alle pakker, hvor man betaler et fast beløb og så har x antal minutter og gigabyte. Teleselskaberne er naturligvis ikke gået over til disse pakker for kundernes skyld, men fordi det er god forretning for dem. Langt de fleste forbrugere betaler for mere end de bruger.

Hvis du kigger på dit forbrug i din telefons historik, er der en meget stor chance for, at du vil finde ud af, at du meget langt fra bruger det du betaler for. Hvis det er tilfældet kan du skifte til en mindre pakke, og her kan der ofte være mellem 50 og 100 kroner at spare om måneden. Du kan finde en oversigt over billigste abonnementer til mobil her.

Det kan også være en god ide at se om dit teleselskab tilbyder nogen tillægsydelser som Spotify, Netflix eller lignende, hvilket flere er begyndt på. Har du en af disse tjenester i forvejen kan der ofte være en del at spare ved at købe det gennem dit selskab.

Endelig du sørge for, at alt foregår online. Hvis du modtager en fysisk regning kan det nemlig sagtens koste op mod 50 kroner hver eneste måned. Med betalingsservice eller en ren online tjeneste undgår du dette.