Rigtig meget sommerferie for pengene

873
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommerferien er i fuld gang, og for de fleste af os betyder det, at vi med god samvittighed kan holde fri i et par uger. Hvis du er studerende eller lignende, har du måske ikke så mange penge mellem hænderne, som du kan bruge på oplevelser eller rejser. Det betyder dog ikke, at du skal bruge ferien hjemme på sofaen – det behøver nemlig ikke være dyrt at holde ferie.

Dansk sommer når det er bedst

Den danske sommer viser sig for tiden fra sin bedste side, og det ville være synd og skam ikke at udnytte det. For hvad er mere skønt end en solrig og lun dansk sommer? Det er i hvert fald svært at konkurrere med. Derfor er det bare med at komme ud at nyde det, så længe det varer. Bliv inspireret til, hvordan du kan bruge din ferie her i skønne Danmark. Du kan nemlig sagtens spare på pengene uden at spare på hyggen.

Gratis outdoor-ferie

Naturstyrelsen har på naturskønne områder i hele Danmark opført en række sheltere, som frit kan afbenyttes. Det betyder, at I gratis kan overnatte i naturlige omgivelser, hvis bare i medbringer jeres egne soveposer og liggeunderlag. Så tag din veninde, ven eller kæreste under armen og drag på eventyr. På hjemmesiden kan I finde en oversigt over, hvor shelterne er placeret. Vær opmærksom på, at enkelte af dem kan bookes på forhånd, men ellers fungerer afbenyttelsen af shelterne efter først til mølle-princippet.

Denne ferieform er en fantastisk en af slagsen, da den giver dig rig mulighed for at koble helt af i den smukke danske natur. Arbejdscomputeren lokker ikke, og der hænger ikke en masse ophobede huslige pligter over dit hoved. I stedet kan du langt fra hverdagens rammer riste skumfiduser og lede efter stjernebilleder i selskab med en eller flere, du holder af.