Øg effektiviteten på din arbejdsplads og spar flere penge

912
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Tid er penge, og som arbejdsgiver er det klart, man ønsker den størst mulige omsætning for virksomheden. Man forventer ens medarbejdere arbejder hårdt og effektivt, men mange gange er der små ting på arbejdspladsen, som sænker deres arbejdsproces og derved effektivitet. Dette kan ende med at koste dig som virksomhedsejer, mange penge i længden. For selv en times spildtid om ugen, løber hurtigt op i utroligt mange timer, der kunne være langt mere brugbart. For at undgå dette er der nogle ting du arbejdsgiver kan gøre:

Sørg for at opgradere forældet teknologi

Forældet teknologi kan forsinke, selv den mest effektive medarbejder. Det nytter ikke noget at en medarbejder skal vente lang tid på computeren starter, eller er nødsaget til at genstarte computeren, da den fryser eller går i sort. Dette koster i længden virksomheden langt flere penge, end det ville gøre bare at udskifte dem. Især da man ofte kan skaffe sig selv et utroligt fordelagtigt tilbud, hvis man indkøber større mængder ad gangen. En anden ting som kan forringe effektiviteten, er når printerne på konteret ikke fungerer. En løsning på dette kunne være at overveje at leje en erhvervs printer, fordelene ved dette er fx, at i som virksomhed har muligheden for at opgradere til en nyere model. På den måde undgås det at der spildes tid ved printeren, fordi den enten går i stykker, eller at den ikke kan følge med arbejdsbyrden.

Sørg for at skabe arbejdsro

Undersøgelser viser at vi i gennemsnittet bliver forstyrret 59 gange i løbet af en dag, heraf er langt størstedelen ikke vigtige for det arbejde vi udfører. Dette ødelægger effektiviteten, af det arbejde vi laver, idet det kan tage tid at finde tilbage i rytmen. En simpel løsning på dette er, at i som arbejdsgiver laver en politik på kontoret som er rettet mod at minimere irrelevante forstyrrelser.