Køb her og få gratis med hver gang

244
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når man shopper, vil man jo selvfølgelig altid ønske sig at prisen var lidt billigere eller man lige kunne få noget mængderabat eller sågar nogle af varerne gratis med. Men det er sjældent tilfældet at man sådan får ekstra ting når man handler.

Men vi har her på redaktionen fundet et sted hvor du rent faktisk får gratis vare med hver gang du vælger at handle på siden. Det handler om kondomland.dk som har valgt at ved hver ordrer har du muligheden for at få 12 gratis kondomer med i din pakke uden at du skal gøre noget. Det kræver hverken en tilmelding til nyhedsbrev eller andet, du kan ved hver eneste ordre få en gratis pakke kondomer på 12 stks med i din pakke.

Grunden til at de har valgt at give en masse gratis kondomer ud er for at komme tabuet omkring det er bruge kondom til livs. De vil have at flere skal bruge kondom frem for at have ubeskyttet sex hvor der både er risiko for uønsket graviditet og at blive smittet med kønssygdomme.

Vi er sikre på at du helt sikkert vil kunne finde andre sider der har lignende systemer kørende. Du skal bare lede rundt omkring inden du shopper, så er vi sikre på at du kan finde noget hvor du får gratis vare med. Det kan godt være at det ikke er helt lige så smart som det eksempel vi har fundet her, men der må være noget lignende andre steder. Vi vil i hvert fald fortsætte med at lede med lys og lygte rundt på hele nettet for at finde andre steder der gør det samme så vi kan spare det mere.