Køb din racercykel med finansiering

139
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når du skal ud og cykle, så er det vigtigt at have den rette cykel med dig. Uanset om du dyrker cykelsport, eller om du blot cykler fra A til B i hverdagen, så er den rette cykel fundamental for en god cykeloplevelse.

Desværre hænger pris og kvalitet ofte sammen. Så hvis du vil have en kvalitets racercykel, så kan prisen ofte godt snige sig op, hvilket kan bryde budgettet for nogle. Men heldigvis behøver købet af en god racercykel ikke at være en dyr oplevelse.

Faktisk har du mulighed for at købe en racercykel på afbetaling online. Dermed får du lavet en god afbetalingsaftale, så du ikke skal betale et stort beløb med det samme, når du køber din cykel.

Et rentefrit finansieringslån

Når du vil købe en racercykel på afbetaling, så har du rig mulighed for at finde lige netop den racercykel, som du går og drømmer om. Du kan nemlig optage et rentefrit finansieringslån af dit køb, så længe værdien er mere end 5000 kroner.

Løsningen er blevet lavet enkel og fleksibel for dig. Du kan nemlig købe din cykel her og nu og først begynde din afbetaling op til seks måneder efter dit køb. Der er et oprettelsesgebyr på 500 kroner og ellers er der ingen gebyrer på dit lån.

Regn på dit finansieringslån

Hvis du gerne vil have et overblik over dine muligheder for at købe en racercykel med finansiering, så kan du anvende en online låneberegner. Du får adgang til denne låneberegner, når du er inde på den racercykel, som du gerne vil købe.

Du kan vælge den ønskede løbetid på din betaling samt den ønskede månedlige ydelse, og herefter vil du kunne se detaljer for din tilbagebetaling. Hele beregningen bliver baseret på prisen på din cykel, så du har et overblik over din økonomi, hvis du vælger at købe netop dén cykel.

Det hele foregår online

Selve ansøgningen til lånet og købet af din racercykel foregår online. Det er derfor gjort nemt og simpelt, så du nemt kan finde den rette cykel og simpelt kan betale for cyklen med et finansieringslån. Du kan derfor hurtigt komme igennem processen, så du har en ny racercykel inden for kort tid.

Du kan læse mere om hele forløbet inde på ovenstående hjemmeside. Derudover finder du god kundeservice enten ved at ringe op eller besøge butikken i Vanløse, hvor du kan stille spørgsmål, teste mulige racercykler og få hjælp til at oprette dit finansieringslån.