Julen varer længe – koster…

1177
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Medmindre du har boet under en sten det sidste lange stykke tid, så er du nok godt klar over, at julen er lige om hjørnet og at det inden vi har set os om, er blevet den 24. december.

Inden måneden er gået har vi brugt tusinder af kroner på gaver til familiemedlemmer, hvoraf vi sikkert kun ser mange af dem den ene gang om året.

Det er derfor også en måned, hvor de fleste spareråd er kærkommen, og hvor man gerne spare et par hundrede kroner hist og pist. Et af de steder, hvor man kan spare ret mange penge er på julegaver, hvis man ellers kigger sig lidt for.

Det kan godt betale sig at bruge lidt tid på research, når man modtager en ønskeliste fra bedstemor eller svigermor. I de fleste tilfælde står der en eller anden bog på listen, for vi danskere elsker bøger.

I stedet for at hoppe ned i din nærmeste boghandler, så tjek det store internet ud, for der er ofte meget stor prisforskel alt efter hvor du shopper bøger. Hos Saxo, der er Danmarks største online boghandel, finder du sågår en kategori for julegaver på budget(se her), hvor du kan se bøger i prisklasser.

Hedder budgettet eksempelvis 100 kroner til din tante og 300 kroner til din bedstemor, så kan du gå på opdagelse i de priskatagorier. Det er ganske smart og en nem måde at få et overblik over hvad man kan få inden for sit budget.