Gør dig på klog på søgemaskineoptimering

346
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Du har måske hørt om ordet før, men har du undret over, hvad det egentlig betyder, og hvordan det fungerer? Du bør især sætte dig ind i, hvordan det hele virker, hvis du er ejer af en virksomhed. Med en søgeordsanalyse kan du nemlig finde de helt rette sted at markedsføre dine produkter eller dine ydelser på søgemaskiner som Google. På denne måde kan du få mere ud af din virksomheds markedsføring og flere faste kunder uden at bruge alt for mange penge på store reklamer.

Relevans i markedsføring

Når du udfører en søgeordsanalyse kan du finde ud af, hvilke søgeord der er relevante for din virksomhed, er populære og relevante i et givent marked. Derudover vil du finde ud af hvor mange søgninger, der er for et bestemt søgeord, og hvor meget trafik du vil kunne hente fra disse søgeord.

Du kan se på mere i detaljen ved at se på, hvor meget værdi og hvor stor konkurrence der ligger i de enkelte søgeord. Der er masser af værktøjer til at hjælpe dig med søgeordsanalyse derude, så det handler bare om at komme i gang!

Ideelt for virksomhedsejeren

Søgeordsanalyse er ideelt for dig som virksomhedsejer, idet man kan tage tre forskellige tilgange til søgeordsanalyse. Den første er at fokusere på de søgeord, som du selv bruger om markedet, som især er brugbar, hvis du allerede kender markedet, konkurrencen og din målgruppe godt.

Den anden tilgang du kan bruge er at fokusere på dine kunders behov og ønsker – den er især god at anvende sig af, da mange af dine kunder sikkert vil komme med andre søgeord, end du selv bruger, hvilket kun vil forbedre din nuværende søgeordsanalyse.

Den sidste tilgang du kan bruge er at fokusere på din konkurrenters søgeord, hvilket en række værktøjer kan hjælpe dig med at afdække.