Gode råd til at holde en lidt billigere fest

1260
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

 Vi er midt i konfirmationsperioden og den absolutte højsæson for bryllupper nærmer sig også, da rigtig mange par foretrækker at bliv gift om sommeren i håb om et bryllup i høj sol.

Hvis du skal holde en stor fest inden for de kommende måneder, er dette nok for sent for dig, da du forhåbentlig har styr på tingene. Hvis du har planer om en større fest lidt længere ude i fremtiden, kan det være du kan finde nogle brugbare råd. Det handler nemlig om, hvordan du kan holde omkostningerne en smule nede.

Selskabslokaler med eller uden mad?

 Inden du begynder din søgen efter billige selskabslokaler, skal I gøre op med jer selv, hvor meget i har lyst til selv at gøre. Vil i have selskabslokaler, hvor det kun er lokalerne der er med, eller skal disse være inklusiv mad. Vælger man det sidste er man mest sikker på et resultat, hvor alt er lige som det skal være, men det er også svært at gøre meget ved prisen, ligesom der ikke er så meget frihed, som hvis i selv står for det – til gengæld er der heller ikke så meget arbejde i det.

Vælger i selv at stå for det meste, kan der være mange penge at spare, hvis I ellers mener at i har tiden og overskuddet til det. Her er tre gode råd til hvordan i kan skære lidt på udgifterne.

  • Sørg for at i kan levere drikkevarer tilbage. Der er mange butikker der tilbyder at tage uåbnede flasker retur, så i ikke risikere at have for flere tusinde kroner vin tilovers.
  • Vær ude i god tid med bestilling af mad. Jo tidligere man er ude og bestille, jo bedre mulighed har man også for at få en god pris, da det giver leverandøren mere frihed.
  • Brug Facebook og netværket. I stedet for at købe duge og lignende, så spørg jeres netværk, der er næsten altid nogen der har det fra en tidligere fest.