Fleksible løsninger til din butik

116
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når man har en tøjbutik, er det vigtigt, at tøjet bliver hængt flot op, så det ikke bliver krøllet. Noget tøjstof er mere tilbøjelig til at krølle end andet, derfor oplever man også, at noget tøj ligger pænt foldet sammen i tøjbutikkerne. Det er ikke altid muligt at have plads til tøjstiver i hele butikken, så alt tøj kan hænge på bøjler. Tøj stativer til butik er en fleksibel løsning, som kan bruges i alle brancher.

Et stativ, som kan flyttes rundt og er fleksibel

Når man har en tøjbutik, findes der mange løsninger med tøj stativer til butik. Man kan både få stativer med hjul, så man kan køre tøjet rundt. Det er især smart, hvis tøjet står udenfor, herved kan man kører tøjet ind og ud ved åben- og lukketid. Samtidig er det muligt at få tøjet hurtigt ind, hvis det begynder at regne, derudover kan man også vælge at putte et regnslag over tøjet, hvis vejret skulle blive dårligt. Et stativ med hjul vil på mange måder være mere fleksibel, så det ikke behøver at stå samme sted hele tiden, dog kan det godt være irriterende for kunderne, hvis stativet begynder at køre, når de står og kigger på tøjet. Her kan det være en fordel, at man kan låse hjulene, så stativet ikke rykker sig.

Gør varerne synlige

Udover tøj stativer til butik, er der også andre ting, som er en god idé at have. Når der er udsalg, er det en fordel, at varerne er synlige, så de kan komme væk så hurtigt som muligt. Derfor kan det være en fordel med trådkurve, som er perfekte til mersalg og tilbudsvarer. Når varer ligger i en kurv, giver det ofte større blikfang, og derfor er trådkurve guldværd til udsalgstiderne. Derudover er det en fleksibel løsning, som er nem at flytte rundt på.