Find den bedste bærbare computer til gaming til dig

275
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Før var gaming forbeholdt næsten udelukkende til stationære computere. Det var fordi en bærbar computer ikke kunne have samme specifikationer som en stationær. Men nu er teknologien blevet udviklet nok, til at kunne blive komprimeret ned til en bærbar. Du kan altså have hele dit gamer set-up med dig når du skal på ferie eller andet. Med de forskellige udgaver og eksempler på gamer bærbar, kan det være svært at vælge hvilken en der er den bedste for dig. Derfor er der lavet en sammenligning af nogle af de mange forskellige muligheder, så du kan se de forskellige specifikationer, med deres fordele og ulemper.

Lenovo Legion er et gamerbæst

Det kan være Lenovo Legion 5, som er øverst på listen over de bedste muligheder.

Den har en i5-processer, et RTX 3050 Ti grafikkort og en skærm på 165 Hz. Derudover er der for eksempel en ASUS ROG Strix G15, eller en Shark Gaming 6V15-50, blandt andre. Der er i det hele 5 forskellige computere med deres kvalifikationer. Det kan gøre det nemmere for dig at vælge, hvis du ønsker at skifte din stationære gamer computer ud med en bærbar. Eller måske vil du have en bærbar som en tilføjelse til dit stationære set-up, så du kan game videre selv når du ikke har adgang til dit din stationære computer. Med en portable mulighed, slipper du også for et rod af ledninger, som ellers altid følger med en stationær. Med mulighed for en trådløs mus og headset oven i, kan du have mulighed for et helt trådløst set-up. Så er det lige meget om du er derhjemme, på hotel, hjemme hos nogle andre eller på ferie. Så kan du fortsætte hvor du slap derhjemme fra. Det kan både være first person shooter som Call of Duty, eller rpg spil som God of War.