Få mere hygge i hjemmet for få penge

1012
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vores hjem er måske det sted, vi bruger mest af vores tid. Derfor er der vigtigt, at du kan lide at være der. Så her får du tre gode råd til, hvordan du billigt kan maksimere hyggen i dit hjem!

Giv din sofa en makeover!

En sofa skal helst være indbydende, så man har lyst til at smide sig i den. Og bare rolig, du kan sagtens optimere den du har, så du ikke behøves at bruge penge på en ny!

Puder kan nemlig give en sofa et helt nyt udtryk, og så findes der desuden endeløse designs, så du nemt kan finde noget, der lige er dig. Og hvis det ikke er dig alligevel, så kan du nemt gøre det om og om igen – ved blot at skifte betrækket! Smart og billigt!

Det bedste sted af hænge ud

Du er sikkert ikke blevet vugget, siden du var et barn. Der er en grund til, at man vugger børn, når man skal berolige dem. Det er noget enorm beroligende ved selv at ligge helt stille, mens “grunden” under én bevæger sig i et roligt tempo. Men hvad har vuggen med hyggelig boligindretning at gøre?

Forestil dig at have en hængekøje i stuen hvor du kan smide sig og læse i sin bog. Du kan eventuelt både have en indendørs- og udendørs hængekøje, så du kan hænge ud, lige hvor du vil – uanset vejret!

Bløde rammer

Hvordan ser dine vægge ud derhjemme? De er højst sandsynligt hvide, og måske hænger der et enkelt billede eller to. Sådan ser det i hvert fald ud i de fleste hjem. Det er ærgerligt, at der ikke er mere variation i de danske hjem, men du kan skille dig ud!

Noget der virkelig giver hjemmet hygge og varme, er et vægtæppe – altså et tæppe som man hænger op på væggen. Det skal naturligvis være et, der har et attraktivt mønster – men til gengæld behøves du ikke tænke på, hvordan det føles under fødderne!