Få lavet en Opel service aftale på din bil

280
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du en Opel? Opel er et godt bilmærke, som der ses mange af på de danske veje. Der findes både store og små modeller, så den enkelte familie kan finde en bil der passer til behovet. Der er specifikke forhandlere der udelukkende sælger både nye og brugte Opel biler. På denne måde har du det hele samlet på et sted og kan dermed undersøge om du skal have en brugt eller ny bil. Det er en fordel at få lavet en fast Opel service aftale, så du har et bestemt sted at køre hen når bilen skal til service, skal synes, have skiftet dæk og lignende.

 

Din bil bliver tjekket ordentligt igennem

Du kan tegne en serviceaftale hos den pågældende Opel forhandler, så du kan komme og få ordnet din bil når det er tid. Ved at have en fast aftale afdrager man med et bestemt beløb om måneden. Der er især mange bilkøbere der vælger dette i forbindelse med køb af ny bil. Det er vigtigt at man overholder diverse serviceaftaler så du er sikker på, at bilen er opdateret og er sikker at køre i. Det vil automatisk også give din bil en merværdi at alle serviceaftaler er overholdt, så en kommende køber ved, at bilen er blevet tjekket for nylig uden at der vil komme overraskelser i form af skader eller slidtage på køretøjet.

 

Mange fordele med Opel Service

En stor fordel ved at have en serviceaftale er at du ikke selv skal huske på hvornår det er tid til service igen. Værkstedet vil notere dette i bogen, så du hele tiden har det fulde overblik over hvad der er blevet tjekket på bilen. Serviceaftalen er med til at du passer ekstra godt på din bil og sikrer dig, at den er forsvarlig at køre i. Hvis du ikke allerede har en serviceaftale, så gælder det bare om at få lavet en, da der er mange fordele ved det.