Drop psykologsamtalerne og spar spandevis af penge

603
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Drop psykologsamtalerne og spar spandevis af penge. Det lyder nærmest som en overskrift på Ekstra Bladet. Samtidig lyder det måske også fristende, men er det egentlig det hele værd? Er det fair over for dig selv og over for dine nærmeste, at du ikke går til ugentlige eller månedlige samtaler hos den person, der blot sidder og har til opgave at få dig til at tale frit. Måske. Måske er det det værd. Men du skal vide, inden du dropper samtalerne, at det kan have alvorlige konsekvenser, hvis du dropper jeres aftaler, før psykologen melder, at du er klar til at forlade samarbejdet.

Hvad enten du bor i København, Århus eller Odense og har behov for at tale med en specialist i netop det ”problem”, du har, kan du finde en dygtig og kompetent samtalepartner. Psykolog Odense er en hyppig søgning på eksempelvis Google, og der er af samme grund en masse om buddet. Her finder du en dygtig og kompetent psykolog helt uden at lave søgning psykolog Odense på en søgemaskine.

I indlægget her taler vi af gode grunde ikke om økonomiske besparelser, da disse er fuldstændig åbenlyse. Du kommer til at spare mange penge, hvis du ikke går til psykolog. Men hvad ”sparer” du kognitivt? Det er ikke til at sige. Vi har forsøgt at komme lidt ind på det løbende, men vi kan af gode grunde ikke fortælle i dybden, hvad netop du kommer til at miste, da alle mennesker er forskelligt og samtidig også reagerer forskelligt på pludselig at sige nej til samtalerne.

Det gode er, at psykologer ikke dømmer nogen. Skulle du eksempelvis fortryde dit valg, kan du altid vende tilbage og genoptage jeres samtaler. Du vil formentlig mærke, at det er som at komme hjem, og jeres samtale vil formentlig tage udgangspunkt i præcis det sted, hvor I stoppede.