Drop den personlige træner

630
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der findes ikke noget meget mere voldsomt man som kvinde kan udsætte sin krop for end at blive gravid. De meget markante ændringer ens krop gennemgår i løbet af en graviditet sætter da også ofte sine spor. Maveskindet bliver strakt godt ud, og det kan være svært at få den faste mave, man havde inden gravidteten og fødslen.

I jagten på denne mave er der mange der betaler i meget dyre domme for en personlig træner, der kan hjælpe dem tilbage i den form eller bedre de var i inden de gav nyt liv til verden. Der er ingen tvivl om at dette også virker, men der findes også alternativer, der er langt billigere end dyrt købe timer hos en træner.

Et af de alternativer er hjemmesiden SuperfitMor.dk, der tilbyder træningsprogrammer af forskellige slags der alle er udviklet helt specifikt til kvinder der har født. Man kan vælge mellem fire forskellige forløb, blandt andet det populære mavetræning og køber man alle sammen ender det med at koste 2000 kroner, hvilket man ikke får voldsomt meget personlig træner for. Så hvis man gerne vi i form efter sin graviditet og gerne have den flade mave igen, eller måske have det for første gang, så kan man altså spare meget ved at købe adgang til dette online forløb.

Lav øvelserne hvor det passer dig

Der er en anden meget stor fordel ved disse øvelser, nemlig at det er noget der kan laves hjemme i stuen, og hvis man har helt små børn så ved man godt, hvor svært det kan være at komme ud af huset. De er øvelser der kan laves, når barnet tager en lur eller måske endda når din lille søn eller datter sidder og kigger på, de vil sikkert synes det er sjovt at se på. Det er altså ikke kun besparende rent økonomisk, det er også tidsbesparende.