Drop kundeklubberne og spar

776
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der findes masser af hjemmesider, der tilbyder diverse former for kundeklubber. Her kan man få adgang til lavere priser, hvis man betaler et månedligt beløb. Disse klubber er lavet med et eneste formål, og det er ikke for at skaffe lavere priser til kunderne. Det er lavet for at butikkere bag klubberne kan tjene store summer på medlemmer, der ikke udnytter rabatterne og blot betaler nogle penge hver måned.

Det samme gør sig på mange måder gældende for fitnesscentre. Her er der mange hundrede tusinde danskere, der er medlemmer. Antallet der rent faktisk kommer afsted, er dog langt mere moderat. Hvis alle medlemmer rent faktisk brugte deres medlemskaber ville fitnesscentrene være overfyldte og deres maskiner ville blive slidt op.

Medlemspriser kan blive høje

Inden for skønhedspleje og parfumer, findes der en del hjemmesider, der tilbyder medlemspriser, der er langt lavere end markedsprisen. Dette kan naturlgivis kun lade sig gøre, fordi de tjener penge på medlemmerne på den lange bane og derfor kan sælge produkterne billigere.

Det kan være fristende at melde sig ind og på den måde spare 70% på nogle produkter. Hvis man så bruger sit medlemsskab, kan det da også ofte godt betale sig. Er man derimod som de fleste og glemmer det igen, betaler man lige pludselig måske 60-80 kroner om måneden for ingenting. Efter ganske få måneder vil den besparelse man fik være forsvundet, og man begynder at sætte penge til.

I stedet for at kigge efter medlemspriser, er det derfor en langt billigere måde blot at lede efter lave priser. Ofte sparer du langt mere ved at købe til en lav pris, end ved at købe til en medlemspris. Så i stede for at holde øje med medlemspriser, så hold øje med reelle lave priser.  DuftDejligt.dk der sælger billige parfumer er en af de webshops, der slår sig op på, at være billige uden at man skal være medlem.