Detaljer til hjemmet, som ikke koster en bondegård at opgradere

728
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Sidder du med en rastløshed og et ønske om at få shinet nogle detaljer op i hjemmet? Der findes faktisk flere nemme og hurtige ting, som du kan gøre for rimeligt billige penge.

Hvis du har et behov for at forbedre hjemmet lidt, giver vi dig her nogle tips til store forandringer, der ikke gør ondt på bankkontoen. Så behøver du ikke flytte rundt på møblerne til du segner for at føle, at hjemmet endelig ser nyt og spændende ud.

Er du træt af at komme hjem til den samme, kedelige facade hver dag? Hvorfor ikke få opgraderet den med et nyt husnummer og måske endda et navneskilt? Hos malericentralen kan du finde et stilfuldt Husnummer til fornuftige priser. Et nyt husnummer er en hurtig måde at få sat noget personlighed på ydersiden af dit hjem, der jo ellers kan blive lidt flad og intetsigende.

Et husnummer hænges nemt op med almindelige skruer (som ofte medfølger) og en boremaskine. Bor du i hus, har du højst sandsynligt sådan en liggende, men mangler du den, kan du sikkert låne af nabo eller af et sødt familiemedlem. Altså koster denne opgradering ikke mere end husnummeret selv og lidt indsats.

Bor du i lejlighed, bliver det dog nok ikke muligt at hænge husnummer på facaden. Her kan du i stedet bruge boremaskinen til at få hængt nogle ting op på væggene. Har du haft et maleri stående længe eller en hylde, som bare skal op, så er det nu, at du har en oplagt mulighed for at få dette gjort!

En ny farve på væggene til at skabe et helt nyt udtryk

Ser dit husnummer egentlig helt fint ud, er der masser af andre opgraderinger, som ellers kan foretages. En af de sjoveste er at få malet en accentvæg. Dette koster betydeligt mindre i maling end at købe til et helt rum, og det er også hurtigere at få gjort.

Lidt selvforkælelse, når du er færdig

Du har fået færdiggjort dit dagsprojekt, og nu vil du gerne have lidt selvforkælelse. Men du er også en fornuftig person, som lige har sparet en masse penge på smarte løsninger, der ikke koster kassen, og det vil du egentlig gerne blive ved med. Selvforkælelse behøver dog ikke at være dyrt, det behøver blot at føles lidt luksuriøst.

Du kan eventuelt kreere en hjemmespa med hvad du nu har i hjemmet og slutte af med en dejlig champagne eller varm drik. Her kan du tage noget tid til bare at hygge dig og slappe af efter en aktiv dag – du fortjener det! Hvis du gerne vil, kan du købe eksempelvis en ansigtsmaske, en neglelak eller noget helt tredje specifikt til lejligheden, men ellers er en hjemmespa stort set gratis.

Hvis hænderne er helt sprukne og neglene har set bedre dage efter al det arbejde, kan du investere i den smarte CND Shellac neglelak fra nicehands.dk. CND Shellac er en særligt robust neglelak, som er baseret på gele. Hvis du har flere projekter, som du gerne vil i gang med, kan CND Shellac bedre overleve flere opgraderinger af huset end en almindelig neglelak.