Betal hurtigt og spar renterne

999
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der kan være mange grund til at man har behov for at få finansieret noget. Det kan være, at man vaskemaskinen er gået, og man simpelthen ikke har råd til en ny kontant. Det kan naturligvis også være fordi man ganske enkelt er dårlig til at spare op.

Der er rig mulighed for at optage lån, og mængden af udbydere af diverse typer af lån har været stigende over en længere periode, og der er efterhånden flere spillere på markedet, end hvad der kan tælles på mange hænder.

Går du med overvejelser om at skulle låne penge til noget, er det dog en yderst god ide at kigge meget nøje i betingelserne, for der er meget stor forskel på, hvad man ender med at betale tilbage på et lån, og ofte kan man spare tusindvis af kroner, ved at kigge sig lidt om.

Kig efter rentefri betaling

 Der er mange butikker og lignende der tilbyder rentefri betaling, hvis man ellers betaler inden for 12 måneder, og der først kommer renter på, hvis man spreder betalingen ud over længere tid.

Som du kan se her, kan du eksempelvis finansiere et kørekort uden omkostninger, hvis du køber betaler inden for 12 måneder, men du kan også vælge at afdrage med omkring 200 kroner om måneden. Det kan være tillokkende i stedet for at betale det med godt 1000 kroner om måneden. Det kan du hurtigt blive en meget dyr fornøjelse med det lave afdrag.

Låner du eksempelvis 12.000 til et kørekort kan det gøres gratis over 12 måneder, mens du kommer til at betale tæt på 20.000 hvis du afdrager det over 72 måneder.

Du kan men andre ord spare mange penge, hvis du afbetaler hurtigt.