3 tips til en lavere varmeregning

844
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du gerne vil spare penge på varmeregningen, er der mange tiltag, du kan gøre brug af. Hvis ikke du selv har forstand på det, følger herunder 3 tips til, hvordan du sparer penge på din varmeregning.

Selvom varmeregningen muligvis ikke er den dyreste post i budgettet, er det fornuftigt at spare, hvor der spares kan. Derfor kan du med fordel benytte dig af nedenstående tips til, hvordan du skærer en del af udgiften til varme fra, så du kan bruge den på noget, der er en smule mere spændende.

#1: Brug en varmepumpe

Afhængigt af, hvor stort dit hjem er, kan det være en god idé at investere i en varmepumpe. Er der tale om en mindre bolig med få rum, kan din varmepumpe med garanti skrue ned for varmeregningen, så du slipper for at punge ud hver måned.

Hvis du ønsker en plug and play-løsning, hvor det eneste, du skal gøre, er at betale et abonnement for din varmepumpe, kan du med fordel besøge Naervarme.dk, som har specialiseret sig i netop varmepumper på abonnement.

#2: Få tjekket huset

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal tjekke, hvorvidt dit hus er ordentligt isoleret i forhold til at spare på varmen, er det en god idé at få tjekket huset. Der findes adskillige virksomheder, som tilbyder et gratis hustjek, hvorefter du får mulighed for få en detaljeret liste over, hvor du kan spare penge på varmeregningen.

#3: Efterisolering

Det kan være en god idé at isolere dit hus ordentligt, hvis du føler, at du bruger alt for mange penge på at opvarme det. Det er typisk et tegn på, at der er noget, der ikke er, som det skal være, hvorfor du med fordel kan få efterisoleret loftet eksempelvis. 

 

Det er forholdsvist nemt, og så koster det ikke lige så meget som en hulmursisolering. Hvis dit loft ikke er ordentligt isoleret, vil du miste meget varme, da varmen stiger til vejrs og ud af taget.