3 gode råd til dig der ejer en hjemmeside

19
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du har en hjemmeside i den ene eller anden forbindelse, så kan du her læse om 3 gode råd, man som hjemmesideejer med fordel kan benytte sig af. Det er nemlig vigtigt, at man har tyr på det, hvis man skal have en hjemmeside, der fungerer.

 

Du skal have god support

Med mindre du selv er meget teknisk begavet, kan det være en god idé at have god IT-support, der hjælper med hjemmesider. Der er mange ting, der kan gå galt, når det handler om data, og derfor skal du sørge for at have et godt sikkerhedsnet til din hjemmeside i tilfælde af, at der skulle komme en udfordring med din hjemmeside.

 

Husk S’et i http

Hvis du kigger op i URL’en, når du er på hjemmesider, så vil du kunne se, at der enten står http eller https. S’et er er langt fra ligegyldigt. Det står nemlig for ”safe” og indikerer, at det er langt sikrere at befærde sig på siden. Hvis du har en webshop, så er der f.eks. mange potentielle kunder, der vil vide, at de ikke skal handle på en hjemmeside, hvor der ikke står https. Du skal ikke snyde dig selv for potentielle kunder, for der er meget konkurrence på internettet, og det er hurtigt for forbrugeren at smutte hen til din konkurrent.

 

Husk SEO for en god placering på Google

Hvis du går op i at få mange besøgende på din hjemmeside, så er der forskellige ting, du kan gøre for at lokke kunderne til. Noget af det mest effektive er faktisk, at man har en god placering i Googles søgeresultat. Det betyder altså, at man skal komme frem som et af de første resultater, hvis nogen sørger på noget, der har relevans for dig. Du kan læse mere om, hvordan du kommer i gang med SEO på nettet.