Tips til at spare på julefrokosten

1410
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Julefrokosterne står for døren, og mange har allerede været til de første julefrokoster. Der er ingen tvivl om at tiden omkring julen og stort set hele december måned er et af de dyreste måneder på året. Hvis man skal holde en privat julefrokost, er det nok de færreste vil der spare, og især mad og drikkelse er noget vi sætter stor pris på. Generelt tænker man ikke så meget over hvad tingene koster – men i dette indlæg kommer vi med et par tips til hvordan du kan spare tid og penge når der skal arrangeres julefrokoster.

Som tidligere nævnt er der ikke mange der ønsker at spare på tingene til en julefrokost, og der skal helst ikke mangle noget. Hvis du skal afholde en privat julefrokost kan du med fordel købe lidt et par af de lidt billigere dagligvare, og så anrette den pænt. Der ligegyldigt om det er privat eller i en virksomhed, netop denne dag skal der ikke mangle noget. Der er mange virksomheder, der tænker lidt for meget over tingene, når der skal arrangeres julefrokost. Der er meget klare grænser for hvor store gaver man som virksomhed må give de ansatte i forhold til skat, dog er det på til den ansatte selv at indberette det til skat. Blandt andet af disse grunde kan det være svært som virksomhedsejer, at forkæle sine ansatte, derfor første spare tip for virksomheder, lad julefrokosten være en gave til medarbejderne. Et af de steder hvor virksomheden rent faktisk har mulighed for at gøre lidt ekstra, er når det kommer til julefrokosten. Det behøver nemlig ikke være noget der foregår i en hal med en dårlig buffet, og hundredvis af virksomheder, der sidder ved kedelige langborde. Der findes rig mulighed for at finde julefrokoster i rammer der er lidt udover det sædvanlige, hvor oplevelsen er det bedre. Holder man det i lækre rammer, er der uden tvivl flere der vil sætte lidt mere pris på tingene.