Spar tid og penge i virksomheden med den rette tidsregistrering

1596
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

 En af de vigtigste ting at forstå når man har en virksomhed er, at tid er penge. Når man ikke udnytter den tid man er givet optimalt, så spilder man penge, når man hele tiden skal betale timelønninger og modtager penge for det antal timer man har ydet en service. Hvis der ikke er styr på de tider, risikerer man både at betale for høje lønninger og kræve for lave betalinger hos kunderne. Selvom der måske kun er tale om småpenge hver gang, så kan det ende op i store beløb i længden. Det er derfor alpha omega, at virksomheden har styr på hvad tiden bliver brugt på i virksomheden, og dette kan gøres med en tidsregistreringsapp fra Eazy project. Du kan læse mere om Easy projects tidsregistrering her.

Undgå fejlberegninger

Når de fleste skal holde styr på tiden, når de er på arbejde, så benytter de sig blot af det gammeldags ur, som de enten har på håndleddet, hængende på væggen eller integreret i deres mobiltelefon. Men selvom langt de fleste danskere selvfølgelig kan klokken, så kan det dog ofte være svært at holde styr på tider, hvis man hele tiden skal igennem et regnestykke, når man skal afgøre hvor meget tid man har brugt. Med tidsregistreringsappen kan man nemt tage tid med telefonen hvor den automatisk lagrer tidsregistreringen i et skema.

Registrer nemt til på farten

Når man har forpligtelser væk fra virksomheden, så tager man som ofte en bil eller en anden for transport, og denne transporttid er selvfølgelig også vigtig at holde styr på. Med appens kortsystem vil man også kunne holde styr på hvor meget tid man bruger på at køre de forskellige steder hen.

Hver ikke afhængig af computer og internet

Da appen er mobil kan alle medarbejdere nemt logge på uden at man skal hen og finde en computer, når man ellers er på farten. Appen fungerer både online og offline så man er heller ikke afhængig af en internetforbindelse, så bliver den registrerede data bare først online, når man har forbindelse igen.