Spar penge på markedsføring

1382
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er ingen tivl om at det findes rigtig mange udgifter som man skal tage højde for som virksomheds ejer. En af de er markedsføringen. Som virksomhed har man i dag mulighed for at vælge imellem rigtig mange forskellige typer af markedsføring. Der kan dog godt være meget stor forskel på, hvad det koster at markedsføre sin virksomhed alt afhængig af hvilke medie, man vælger at benytte sig af. Ligeledes er der mange nystartet virksomheder som vælger at spare pengene her, hvilket er en dum idé. Hvis du ikke markedsføre en nystartet virksomhed, er der ingen som vil få øjnene op for at I eksistere.

De traditionelle aviser og bannerannoncer i aviser er en dyr fornøjelse– og i mange tilfælde ikke særlig effektive. Derfor er det en rigtig god idé, at du som virksomhedsejer overvejer at kigge dig om efter nogle andre med attraktive alternativer, som kan være med til at skubbe gang i salget. Et rigtig godt alternativ til eksempelvis at købe bannerpladser på hjemmesider samt online markedsføring.

Kombinere online og offline markedsføring

Effekten af at kombinere online og offline markedsføring er klart at anbefale, dog det en ekstrem stor omkostning. Når man snakker offline markedsføring er der mange det straks tænker at det er noget som springer budgettet, men offline markedsføring kan også være i form af en whiteboard tavle, hvor virksomheden bliver præsenter. Det kan også være i form af klistermærker med virksomhedens logo og et budskab som fremmer forståelsen af hvad virksomheden laver. Klistermærkerne kan deles ud eller hænges op på offentlige steder, hvor det er muligt.

Hold igen med pengene, men husk udviklingen

Det kan være en hårfin grænse og finde ud af hvor mange penge der er nødvendigt at bruge på markedsføring. Men enhver ny virksomhed er nødt til at skabe opmærksom på sig selv, så husk at afsætte penge til markedsføringen.