Spar penge på de dyre børn

959
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Alle der har, eller har haft små børn, ved at det er forbundet med mange store glæder. Der er ikke meget der er mere livsbekræftende end børns latter og deres legen. Udover at være kilden til evig glæde, er de også kilden til evig bekymring og ikke mindst alverdens udgifter.

Inden man får børn har man nok en forestilling om hvor meget børn kan koste, men det er meget sjældent at ens forestillinger stemmer overens med virkeligheden, og de fleste vil hurtigt finde ud af, at få børn er endnu dyrere end man gik og troede.

Der er dog mange måder, at spare lidt på udgifterne, når der kommer små til. Her får du nogle gode tips til hvordan du hurtigt kan spare tusindvis af kroner, uden det på nogen måder kommer til at gå udover dine børn.

Sælg tøjet – hvis der ikke kommer flere

Børn vokser lynhurtigt ud af deres tøj, når de er små. Sælg det på den Den Blå Avis, Reshopper eller lignende. På den måde får du lidt af udgiften igen. Der kan ligeledes være mange penge at spare ved at købe det de samme steder. Børnene vil ikke ligge mærke til om det har været brugt før.

Reparer tøjet

Når børnene begynder at kravle og møve sig rundt bliver tøjet slidt med lynets hast. I stedet for at smide det ud fordi der er kommet hul på knæet, så reparer tøjet. Det er super nemt, og stof koster stort set ikke noget i de mængder du skal bruge. Hvis du køber det med lidt Disney mønster eller lignende, kan det endda være at dit barn bliver endnu mere glad for det.

Hvilken dreng eller pige ville ikke blive glad for en lap med Vaiana  – fundet på Stofgiganten.dk 

Lav selv mos

Når barnet kommet omkring 6 måneders alderen, begynder det at skulle have lidt ”almindelig mad” i form af mos og lignende. Det kan være fristende at købe det på glas, da det jo kun lige koster 10-12 kroner. Det kan dog hurtigt løbe op i længden, og det er både billigere og sundere at lave det selv.