Spar penge på din bogholder

1536
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når man sidder i en virksomhed og skal have sendt fakturaer ud til sine kunder, kan det nemt tage en masse tid. Ofte så sender man sine fakturaer på én gang og sender mange afsted samtidig. For de fleste er det ikke en specielt sjov tjans at skulle arbejde med regnskab, men det kan spare dig en masse penge, hvis du selv gør en del af arbejdet. En bogholder er ofte dyr og bør i langt de fleste tilfælde udelukkende bruges til løbende spørgsmål og til momsregnskab mv.

Bogholderi for små virksomheder

For små virksomheder kan det på ingen måde betale sig at have en bogholder siddende fuld tid på kontoret, da der ofte ikke er nok arbejde at udfylde.
Selvom man er en lille virksomhed, skal der trods alt stadig sendes fakturaer til kunder. For at overholde alle lovkrav om indholdet i disse fakturaer er det muligt at benytte sig af en faktura skabelon. Det er eksempler på, hvordan du skal udfylde din egen version. I langt de fleste tilfælde er det blot at plotte sin data ind omkring virksomheden og betalingsoplysninger.
Du kan se en række forskellige og finde den faktura skabelon, der passer til dig.

Større virksomheder har som regel råd til at ansætte personer til bogholderiet på fuld tid. I nogle tilfælde er der op til flere ansatte, som varetager forskellige arbejdsopgaver i samme regi.

Benyt en faktura skabelon

Når man vælger at benytte sig af en faktura skabelon, skal man ikke se det som at vælge den nemme løsning. Skabeloner er med til at gøre store dele af dagligdagen nemmere. Hermed slipper man for at skulle opfinde den dybe tallerken, når der skal udarbejdes en faktura. Det er blot at indtaste nye oplysninger og trykke send. Så er fakturaen oprettet og klar til at blive betalt hos modtageren.
Det er nemt, hurtigt og meget billigt.