Sådan gør du: Spar penge på flotte kjoler

1393
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Som kvinde kan det være utroligt svært at finde den helt rigtige kjole. Jo større udvalget er, jo flere detaljer er der, som skal passe lige præcis til den rigtige anledning. Derfor har mange af os rækkevis af kjoler hængende i skabet, som ikke bliver brugt ofte nok. Desværre har kjolerne ofte kostet mindst 400-500 kr. hver, og det er bestemt ikke småpenge.

Derfor giver vi dig her et par tips til, hvordan du køber billigere kjoler til enhver anledning. Så betyder det mindre, om du får brugt den samme kjole to eller 20 gange.

Hold fast, når du finder en billig butik

Det allerbedste tip er at huske det, når du endelig finder en billig butik. Uanset om butikken er fysisk eller en webshop, er det en god idé at skrive navnet ned eller bogmærke siden, så du kan finde den næste gang. Der findes nemlig massevis af shops, som specialiserer sig i lige netop billige kjoler (se for eksempel denne). Her kan du ofte gøre et rigtig godt kup på mange forskellige designs.

Køb på tilbud

Fry næste tip siger næsten sig selv: køb på tilbud. Det smarte er, at varer til kvinder meget ofte er på udsalg, og især webshops kører ofte kampagner. Derfor kan det betale sig at holde sig opdateret på de store sider som Boozt.com, Zalando og lignende. Her kan du gøre et godt kup, hvis du holder dig til.

Meld dig ind i kundeklubber

Sidst, men ikke mindst; kundeklubber. Rigtig mange butikker har efterhånden kundeklubber. De kan være hammerirriterende, men hvis du jævnligt handler i butikken, kan der være mange penge at spare. Ofte fungerer det sådan, at du enten sparer point op ved hvert køb, eller at butikken har særlige tilbud til medlemmer. Begge dele giver dig frihed til at købe varer til en bedre pris end andre kunder. Nogle gange får du også loyalitetsrabatter, så du for eksempel kan spare på dit næste køb.