Hold festen derhjemme

1225
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Spar penge på festen

Det kan godt være en dyr fornøjelse at holde en fest – næsten uanset hvilken fest, der er tale om. Der findes dog nogle gode råd til, hvordan man kan spare penge på en fest, uden at det går ud over kvaliteten. Læs med her og få en masse gode sparetips, som du kan bruge til din næste fest. Hvem vil ikke gerne holde en fest og spare penge samtidig?

Én af de helt store udgifter ved at holde fest er helt sikkert at skulle betale for et festlokale af en slags – og selvom man betaler for det, så er der en tidsbegrænsning på det eller man skal betale mere, jo længere man bliver. Det er simpelthen ikke fedt at sidde med en kæmpe regning, når man lige har holdt en kæmpe fest og har andre udgifter at tænke på. Denne udgift kan dog helt spares væk, hvis man vælger at holde festen derhjemme. Hvis du kun har en lille gruppe venner og du har plads i lejligheden, så giver det da mening at holde den derhjemme – på trods af den kæmpe rengøring, du skal igennem inden og efter festen. Hvis du har flere gæster, så kan du eventuelt holde festen i et festtelt i haven, som ikke koster helt så mange penge eller I kan finde et fint uforstyrret naturområde, hvor I ikke forstyrrer andre mennesker og holde en grillaften.

Når der skal underholdning til en fest, kan det både indebære en DJ eller et band, en komiker eller lignende – og det kan hurtigt løbe op i en stor sum penge. Der findes dog også en måde at finde bare én underholdning, der passer til hele festen, så man ikke skal ud og investere i en DJ, et band og en masse andet. En fest kan for eksempel sagtens løbe af stablen uden DJ eller et band – du har bare brug for en smartphone med musik og en bluetooth højtaler (som du sikkert allerede har i forvejen) – og i forhold til underholdning, så kan du for eksempel booke en cirkusartist, som kan underholde alle aldersgrupper med en masse forskellige tricks. På den måde har du underholdningen dækket for hele aftenen, men du har kun én enkelt udgift til den!