Her er dit næste rejsemål i Frankrig

183
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har overskriften fanget din interesse, så vil du helt sikkert nyde et ophold på den Franske Riviera. Her finder du nemlig den sydeuropæiske soloplevelse, som du og mange andre danskere længes efter hvert år. Det er ikke uden grund, at rejser til nice ved middelhavskysten i Frankrig er efterspurgte hos rejseselskaberne. Normalt kan du finde et stort udvalg af ferierejser til denne by ved Rivieraen hele året rundt. Her kan du opleve den fulde middelhavsstemning i en skøn by med både nye og gamle bydele.

Slap af på stranden efter en hyggelig shoppingtur

Er du en af de ferielystne danskere, der rejser til nice, vil du få rig lejlighed for at kombinere ren afslapning med dejlige madoplevelser og kulturel bystemning. Den flotte kystby byder på gode spisesteder i form af hyggelige caféer, der bare indbyder til en appetitlig frokost, samt gourmetrestauranter med lækker aftensmad, ofte baseret på lokale råvarer fra havet. Du kan desuden besøge de mange butikker, gallerier, museer, lokale markeder og meget mere.

Glem ikke at gå langs byens lange strandpromenade eller at besøge en af de mange fantastiske strande, hvor du kan tage en forfriskende dukkert i det klare, blå vand. Du skal ikke bevæge dig langt, før du pludselig har skiftet byferien ud med en badeferie.

For hele familien

Når du rejser til nice, kan du sagtens gøre det både som single, del af et par eller en familie. Den sydfranske by rummer nemlig mange muligheder for at gå på opdagelse alene eller med børn og bedsteforældre. Byen er oplagt som base for udflugter længere ind i landet eller måske bare op og ned ad kysten. Har du tid og lyst til mere end bare den franske middelhavskyst, så er der ikke langt til den italienske grænse og Monaco. Du kan med fordel finde inspiration online til dine næste ferieoplevelser.