Derfor skal din virksomhed have varme i gulvet

654
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er intet værre end at sidde en hel arbejdsdag med jakke på, fordi der ingen varme er installeret. Men bare rolig det er slut nu, din virksomhed skal have skaffet en varmepumpe. Varmepumpen er billig i drift, og hjælper med en dejlig varm hverdag, og en god arbejdsdag.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er en pumpe, pumpen gør så du kan spare energi. En varmepumpe udnytter energi fra de omgivelser der er i husets opvarmningssystem. Det vil sige at den tager varmen fra udenfor eller jorden og overfører til gulvvarmen eller lign. Som evt. blæser luften direkte ind til dig som forbruger og giver dig varm luft. Du kan som virksomhed oftest søge tilskud til din nye varmepumpe, det kan du gøre ved diverse energiselskaber. De er nemlig forpligtet til at hjælpe med at reducere vores energiforbrug. Så gør endelig det, hvis ikke de allerede har været ude og kigge på din virksomhed. Du bestemmer selv hvilket energiselskab, som du søger ved. Det behøver dog ikke være den samme som du får din energi fra. Det varierer tit fra de forskellige energiselskaber hvor meget tilskud de giver, og ikke mindst den rådgivning de tilbyder. Kig evt. på varmepumper til erhverv her, hvor mulighederne for at se de forskellige varmepumper er store. Du kan dermed også få vejledningen, til hvilken du skal sætte op i din virksomhed. Så du kan undgå kolde dage på kontoret, eller hvor du nu måtte arbejde. Dagligdagen bliver varmere og mere komfortabel.

Hvordan opsættes varmepumpen?

En varmepumpe bliver installeret af en VVS’er, det tager hovedsaligt to dage at få sat en varmepumpe op. Dog kræver det at du ikke har en lille varmepumpe da den derfor er mindre effektiv og kører i længere tid på maksimal ydelse. Det er vigtigt at du finder den rette håndværker.