3 myter omkring online lån

991
0
DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Lån på nettet bliver mere og mere populært, fordi det er en hurtig løsning til nogle ekstra penge. Det er penge, som du kan bruge på uforudsete udgifter eller på ting, som du ønsker dig, men ikke har råd til. Men selvom det er en populær løsning for mange mennesker, er der også flere myter omkring hurtige lån på nettet. Læs mere på laanekongen.dk

Online lån kan ikke betale sig

Når du tager et lån på nettet, er det ofte nogle mindre lån, og derfor kan mange mennesker godt tænke, at de alligevel ikke kan betale sig. Det er penge, der måske bliver brugt hurtigt og kan lyde ligegyldige, men faktisk kan det redde meget i en presset situation. Hvis du står i et nødstilfælde, hvor du skal have betalt med uforudset mekanikerregning, er det en bedre løsning at tage et lån end ikke at kunne få repareret din bil.

Online lån giver dig stor gæld

Med alle former for lån gælder, at der selvfølgelig vil følge gæld med, da pengene skal betales tilbage. Dog har mange den overbevisning, at et online lån vil føre til endnu mere gæld. Et online lån behøver ikke føre til mere gæld end nødvendigt, hvis bare du tager din økonomiske situation i betragtning før du låner penge. Hvis du sørger for at betale tilbage til tiden, vil det ikke føre til en større gæld end nødvendigt.

Online lån har altid en høj rente

Der er ikke samme sikkerhedstjek, når du låner penge på nettet, som når du låner penge i banken. Det gør risikoen for lånudbyderen større, og derfor er renten som regel også højere end på et banklån f.eks. Men hvis du laver en grundig sammenligning og research, når du leder efter en udbyder, kan du godt finde et lån med en lav rente.